Покана за третото балканско изложение на игралната и развлекателна индустрия

10.09.2010г. / 10 47ч.
Аз жената
Покана за третото балканско изложение на игралната и развлекателна индустрия

Водещото събите в областта на Развлекателната и Игралната индустрия в Югоизточна Европа BEGE Expo, тази година за трети път ще отвори врати, от 4 до 6 Октомври. За пореден път BEGE Expo ще се превърне във форум, на който може да създадете перспективни контакти, да затвърдите съществуващите си бизнес взаимоотношения и да се запознаете с всички новости и идеи в сектора. Сега 3-тото издание на изложението дава изключителна възможност за включване на допълнителни участници в събитието, чрез новите направления, които ще бъдат представени.

Развлекателен сектор – възможност за обмен на информация относно най-новите възможности за диверсифициране на игралната индустрия в Югоизточна Европа. Посетете или участвайте като изложител, за да повишите и разнообразите своите бизнес възможности и контакти на международната сцена в Игралния и Развлекателния сектор.

Туризъм – ключови канали за обмяна на бизнес отношения и сътрудничество в областта, предоставящи услуги на високо професионално ниво. Игралният сектор е винаги отворен към партньорство и е мощен фактор за прогресивното развитие на региона. Ако търсите допирните точки между двата сектора и искате да се възползвате от предимствата на сътрудничеството, това събитие е най-добрата възможност.

Сигурност и контрол – предложете вашите решения и нови технологии за наблюдение и контрол в областта на игралните и хотелските комплекси. Споделете ценна информация за нововъведенията и услугите, които ще улеснят дейността на операторите.

Digital Signage – рекламно-информационни предложения, продукти, системи и услуги, ориентирани към обезпечаване на комуникационните канали, чрез които посланията на вашите клиенти могат достигнат до по-широк кръг потребители.

Храни и напитки – култивирате ли възможностите си за развитие в търсене на нова фокус група? Производителите и операторите на развлекателни и туристически комплекси, склонни да преодставят най-доброто на своите клиенти с вкус към ценните менюта и високо-качествената храна, ще се радват да открият именно вас на това изложение.


Az-jenata.bg е партньор на изложението.
Можете да изтеглите безплатен пропуск от тук.
Коментирай