Джордж Клуни упорито отказва да се жени

23.09.2010г. / 14 06ч.
Аз жената
Джордж Клуни упорито отказва да се жени

Един от най-желаните ергени в света - актьорът Джордж Клуни, отрече слуховете, че най-накрая ще мине под венчило. Звездата "Спешно отделение" и "Бандата на Оушън" признава в едно от последните си интервюта, че връзката му в момента с Елизабет Каналис е страхотна и без брак.

На въпрос, свързан с единствения му брак с актрисата от сапунени опери Талия Болсъм, Клуни отговаря така: "Ако бях малко по-мъдър, когато се ожених за Талия, бракът ни вероятно нямаше да се провали. Тогава обаче научих нещо и то е, че едва ли ще бъда добър съпруг. Ситуацията не се е променила и до момента, а и нещата с Елизабет вървят добре и така". Както е известно, през 1989 г. той се ожени за нашумялата в редица сапунени опери Талия Болсъм, но само три години по-късно връзката им се разпадна, за да завърши със злополучен развод.

Ето, че красивият и желан ерген отказва да се ожени, дори и когато е щастлив с половинката си, в случая италианския модел Елизабета Каналис. Едва ли признанието на Клуни пред списание "Дона Модерна" е направило много щастлива любимата му жена Елизабета, но нищо не й остава в случая, освен да чака...


***
Звезда от скандален сериал се оказа българка!
Алекс Сърчаджиева - бременна и щастлива с Иван Ласкин
Най-скъпите разводи в света
Коментирай