Отчаяни съпруги

28.01.2005г. / 09 13ч.
Аз жената
Отчаяни съпруги

Още три дни BTV ще търси веселите ви истории като “отчаяни съпруги”. Факт е, че от 31-ви януари тръгва новият, много нашумял сериал – "Desperate Housewives".

“Докато бързате от офиса към дома си, мъкнейки пазарските чанти и се чудите дали ще успеете да вместите домашните на детето, между приготвянето на две ястия, да забележите, че маникюрът ви се е отчупил. Прибирате се вкъщи, самодоволно поглеждате в огледалото жената, която всички трябва да уважават и да носят на ръце – прекрасната съпруга, майка, професионалистка и домакиня. Вместо възторжените възгласи обаче чувате поредния упрек по повод на супата, къщата, или съвсем не безупречния ви външен вид.

Е, понякога наистина ви се иска да захвърлите всичко. Понякога ви идва да помислите и за себе си. Понякога, макар и съвсем за кратко и съвсем по мъничко, направо ви писва. Въпреки всичко, в подредения ви (или не съвсем) живот сте щастливи с това, което имате. След като ядът ви мине, гледате с насмешка на моментното си отчаяние и споделяте с приятелки комичното си преживяване.
Е, сега вече можете да разкажете историите си и на нас.

Би Ти Ви ще изслуша всяка една ВЕСЕЛА история, в която главни герои сте вие – омъжените жени – работещи или не, майки или не, домакини и съпруги, на които понякога им писва.
Разкажете своята история, и ще видите, че жените по целия свят си приличат ужасно много. Съвсем скоро по Би Ти Ви ще стартира новия хитов сериал “Отчаяни съпруги”. В него ще видим неволите и небивалиците на пет “отчаяни съпруги”, които със сигурност ще ви накарат да се чувствате по-добре, или поне по-разбрани.
Споделете с нас своята история. Най-интересните преживелици ще бъдат наградени с неотменния символ на българската домакиня – а именно, точилката!" /цитат от сайта на BTV/

Писмата ще се приемат до 31 януари на адрес: adriana_stoichkova@btv.bg

Коментирай