Започни кариерата си

11.02.2005г. / 13 46ч.
Аз жената
Започни кариерата си

Вторият отворен семинар “Започни кариерата си ..." във Варна ще се състои на 14 февруари 2005 г. от 14:00 часа в зала 122 на Икономически Университет – Варна, бул. “Княз Борис I" 77.

След успешния старт на инициативата във Варна, “Започни кариерата си с JobTiger и Office 1 Superstore” е второто от поредицата обучения в града. Обученията се провеждат веднъж месечно с участието и подкрепата на различни големи български фирми. Поради проявения значителен интерес от страна на бизнеса се очаква обученията “Започни кариерата си ..." да започнат да се провеждат, освен в София и Варна, и в други академични градове в България.

Нуждата от организирането на тези семинари, както и форматът и съдържанието им, са пряко следствие от опита на JobTiger в провеждането на ежегодните форуми “Кариери”, както и на опита на партньори на компанията при наемането на млади хора. Големият интерес, който предизвикаха досегашните издания на отворения семинар, затвърди убеждението на двете компании за необходимостта от такава инициатива.

Коментирай