Звезди на българската музика в подкрепа на инициативата „Приказка без край... Чудото си ти!“

21.02.2011г. / 12 57ч.
Аз жената
Звезди на българската музика в подкрепа на инициативата „Приказка без край... Чудото си ти!“

На 23 февруари 2011 г. любимци на българската публика ще пеят благотворително в помощ на Детската онкохематологична болница.

След успешния старт през 2010 година, дарителската кампания на Радио Magic FM „Приказка без край... Чудото си ти!“ продължава с ново, вълнуващо събитие.

Поредната покана за благотворителност идва от звездите на българската музика, които на 23 февруари, от 21 часа ще обединят усилия и ще се включат безвъзмездно с концерт на живо в столичния Sofia Live Club в подкрепа на инициативата.

Сред участниците са Влади Ампов-Графа, Калин Вельов и Тумбаито, Мариана Попова, Авеню, Елица и Криско, Теодор Койчинов, Тома и групата му, Дани Милев, Маги Джанаварова, Ани Ло Проджект и Криста.

Входът за благотворителното парти е 15 лева, които отиват в пълен размер за Специализираната болница за активно лечение на деца с онкохематологични заболявания в София.

Събраните средства ще допълнят вече набраните суми, предназначени за закупуване на диагностична апаратура в отделението за костномозъчни трансплантации (апарат за клетъчна фереза, флоуцитометър за клетъчна диференциация), както и биохимични анализатори за изследване на показатели при деца със злокачествени заболявания, лабораторно оборудване (апаратура за дълбоко замразяване, центрофуга-замразител, съдове за транспорт на течен азот), запаметяващ 6-канален електрокардиограф, монитори, консумативи и медикаменти.

Банковата сметка на инициативата „Приказка без край... Чудото си ти!“, чрез която също може да се направи дарение в подкрепа на кампанията, е в UniCredit Bulbank.
IBAN: BG68 UNCR 7000 1519 8612 91
BIC: UNCRBGSF
Валута: BGN
Титуляр: СБАЛ на деца с онкохематологични заболявания – София ЕООД

За Специализираната болница за активно лечение на деца с онкохематологични заболявания:
Специализираната болница за активно лечение на деца с онкохематологични заболявания (СБАЛДОХЗ) е самостоятелно, високоспециализирано лечебно заведение.
СБАЛДОХЗ е единствената специализирана болница в България, в която се осъществяват пълен обем от диагностични и лечебни мероприятия при деца от 0 до 18 годишна възраст с кръвни заболявания и солидни тумори. В болницата е разкрит и функционира пълноценно първият в България сектор за трансплантация на костен мозък (трансплантация на хемопоетични стволови клетки).

За инициативата „Приказка без край... Чудото си ти!“:
Можете да се присъедините към дарителската кампания и да подкрепите децата в нужда като изпратите sms с текст DMS Magic на единен дарителски номер 17 777 (за абонати на Globul, Vivacom и M-Tel) срещу 1.20 лв. с ДДС.

Прочетете още:

Коментирай