Подарък от далече

08.03.2005г. / 15 45ч.
Аз жената
Подарък от далече

Хората по света, които празнуват 8-ми март търсят начини да покажат своята признателност и любов към близките си по различен начин. Независимо от различните традиции в различните държави, основната цел на този празник е еднаква – любов и признателност към най-близките жени. Дори тези които са на далечно разстояние от любимите и майките си, могат да ги изненадат приятно за женския празник. С услугата на Western Union – Money Transfer, можете да изпратите едновременно любов и пари за 8-ми март.

"Нашата услуга е много популярна сред клиентите ни, особено за специалните празници и 8-ми март не е изключение. На този празник те изпращат пари на майките и любимите си в къщи и по този начин показват любовта и подкрепата си независимо от разстоянията.”, коментира Конча Ачикалин, Мениджър на Western Union за Турция, България, Азарбейджан и Кипър.

В България Western Union има мрежа от повече от 600 представителства. Оторизираните агенти на Western Union в България са: Българска Пощенска Банка, Обединена Българска Банка, Сосиете Женерал Експресбанк, Централна Кооперативна Банка, Кеш Експрес Сървиз.

Коментирай