Сандра Бълок отново в действие

15.04.2005г. / 10 04ч.
Аз жената
Сандра Бълок отново в действие

Днес е премиерата на “Мис таен агент 2: въоръжена и прекрасна”, продължение на култовата екшън-комедия “Мис таен агент”. Новият филм представя агентката от ФБР Грейси Харт (Сандра Бълок), малко след като е елиминирала заплахата, надвиснала над конкурса “Мис Съединени щати”, на който се явява като претендентка, докато работи под прикритие.

Напоследък нещата около нея не вървят по най-добрия начин. Преживявайки любовна несполука и откривайки, че известността пречи на работата, която обожава, тя неохотно се съгласява с идеята на своя шеф, агент Макдоналд (Ърни Хъдзън), да стане “рекламно лице на ФБР”. Бюрото хвърля момичето от плакатите си във водовъртеж от снимки, където тя трябва да пусне отново в действие наученото на подиума, за да очарова публиката, използвайки помощта и на персоналния си стилист Джоел (Дидрих Бейдър).

Тя отново е тук…

Публиката по целия свят прие с голям ентусиазъм хитовата комедия от 2000 г. “Мис Таен агент”, главната роля в която се изпълнява от Сандра Бълок.

Бълок, която е продуцент и на двата филма от поредицата, и сценариста и продуцента Марк Лоурънс, се отнасят с истинска любов към създадената от тях малко грубовата героиня.

“Причината да направим продължение”, споделя Сандра Бълок, чието изпълнение в първата част на филма й донесе номинация за Златен глобус, “е, че двамата с Марк доста често си представяхме какво би се случило с Грейси след триумфа й на конкурса и как би й се отразило медийното внимание. Говорихме за това как приятелствата, които започва с момичетата, които са нейни съпернички, биха променили живота й или поне перспективите пред нея. Искаше ми се да довършим историята, която бяхме започнали.”

Сандра Бълок е една от най-ангажираните холивудски актриси. Наскоро зрителите я видяха в романтичната комедия “Срок за влюбване”, заедно с Хю Грант. Продуцираният от нея филм събра приходи над 200 милиона долара. Бълок се впусна и в телевизионни приключения, като стана изпълнителен продуцент на “The George Lopez Show”, чийто трети сезон тече по ABC. Публиката ще я види през пролетта на 2005 г. в независимата лента “Crash”, чийто режисьор е Пол Хагис.

Сандра Бълок е продуцент на още две заглавия, в които изпълнява главната роля – хитовата комедия “Мис Таен агент” и психологическия трилър “Убийство по учебник”. Тя може да бъде видяна и в “Divine Secrets of the Ya Ya Sisterhood” на Кали Каури.

Пробивът на актрисата в голямото кино е през 1994 г. с участието й в “Скорост”. Следващите й два филма – “Докато ти спеше” и “Мрежата” се радват на отлична популярност сред зрителите и получават одобрението на критиката. Тя изпълнява главните роли и в “Природни сили”, “Надежда за обич”, в който дебютира и като продуцент, “Приложна магия”, “Игра с огъня”, “Скорост 2”, “Време да убиваш”, “Изчезването”, “Разрушителят”, като дава на заем гласа си на Мириам в анимацията “Принцът на Египет”.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
pipi ( преди 11 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
mirela ( преди 11 години )
ima mn qki filmi i mi e lubimata aktrisa . Bih iskala da se sre6na li4no s neq :D
отговор Сигнализирай за неуместен коментар