Хилтън и Традиция заедно на Великден

26.04.2005г. / 11 04ч.
Аз жената
Хилтън и Традиция заедно на Великден

По случай наближаващите Великденски празници, хотел “Хилтън” и фондация “Традиция” организираха конкурс за боядисване на яйца.

С голямо желание в инициативата се включиха над 100 деца, между 10 и 14 годишна възраст от различни социални домове и центрове в България. Професионалното училище “Княз Борис”, социалният център “Св. Мина” и центърът по изкуствата “При извора” представиха участниците от София. В конкурса се включиха и Бургаският център “Св. Николай”, Сливенското Помощно училище “Д-р Власаки Шуманов” и Домът за деца и младежи с умствени затруднения в град Мездра.

Децата ще могат да покажат своите великденски яйца през периода 23 април – 2 май 2005 г. в лобито на хотел “Хилтън”. Те са използвали разнообразни техники и богата гама от цветове, за да превърнат яйцата в истински шедьоври. Декорацията им включва брокат, парченца яйчени черупки, висящи орнаменти и други.

Четири от децата, боядисали най-интересните яйца, ще получат награди. Победителите ще бъдат избрани от специално шест-членно жури, включващо г-жа Кейти Хил, съпруга на Негово Превъзходителство г-н Джереми Хил, посланик на Великобритания, Фридрих Нийман, Генерален директор на хотел “Хилтън”, Гроня Мърфи-Мидълтън, член на Управителния съвет на фондация “Традиция”, художникът Димитър Хинков и Кристин Милнър, издател на София Ехо.

Доброто сътрудничество между хотел “Хилтън” и фондация “Традиция” ще продължи с “Традиция” великденски брънч, който ще се състои на 1 май, от 12:00 до 15:30 ч. в ресторант “Сезони”. Фондация “Традиция” ще аранжирана събитието с уникална великденска украса, която гостите и посетителите на хотел “Хилтън”ще могат да закупят.

Коментирай