Планирайте коледни подаръци от 3 изложения в София

10.11.2011г. / 16 10ч.
Надежда Маринова
Планирайте коледни подаръци от 3 изложения в София

Коледа вече започна да се промъква нелегално в аранжирането на витрините и в магазините за сувенири. За някои може би е рано, но за други тъкмо е време да осигурят навреме коледни подаръци за приятели, колеги и за семейството. Особено, ако ще ходите на предколедно парти с колеги. Знаем, че средностатистическите коледни подаръци са: козметика, книга, дреха или сувенир. Ето 3 изложения в София, където можете да намерите нещо подходящо.

1. Арена на красотата
Цели три дни - събота, неделя и понеделник - 19, 20 и 21 ноември - в Интер Експо Център в София ще се проведе есенното издание на Арена на красотата. Ще бъдат представени повече от 200 световни и български марки-лидери на над 60 производители и вносители в областта на маникюра, козметика на коса, лице и тяло и др. Ще има демонстрации за професионалисти, модно шоу и др.

2. Произведено в България
От 3 до 11 декември в зала "Универсиада" ще се проведе националното търговско изложение. Ще участват над 200 производители от цялата страна - малки, големи, утвърдени и нови фирми. Ще бъдат представени: конфекция и облекла, текстил и трикотаж, обувки и кожени изделия, парфюмерия и козметика, хранителни стоки и напитки, стоки за бита, мебели и обзавеждане.

3. Международен панаир на книгата
От 6 до 11 декември в НДК ще се проведе 30-тото юбилейно издание на Международен панаир на книгата. Тази година фокусната държава е Франция.

Нека си припомним, че ноември и декември са месеците с най-много поводи за празнуване, събиране с приятели, честване на именни дни, плюс евентуалните рождени дни. Подготвени с предварителната информация измислянето и пазаруването на подаръци е много по-лесно и по-приятно.

Прочетете още:

Коментирай