Астрологията съветва как да ни върви по вода през 2012

20.12.2011г. / 12 36ч.
Надежда Маринова
Астрологията съветва как да ни върви по вода през 2012

Според китайската астрология 2012 година е на Черния воден дракон. За да ни върви по вода, минутки преди 12 часа в полунощ мислено да благодарим на старата година на Заека и да приветстваме Водния дракон.

Да бъдем като дракона
Важно е следващата година да мине под знака на даряването на любов – колкото повече обич даваме, толкова повече ще ни се върне. През новата година трябва да бъдем предприемчиви и честолюбиви, пламенни, напористи. Зодиакалният дракон олицетворява кармата, наградата за добрите постъпки и наказанието за лошите. Затова през 2012 е възможно да претърпите огромно поражение или бляскава победа.

\n

Новогодишното парти
То трябва да бъде ярко и бляскаво, да звучи модерна музика. Естествената среда на водния Дракон са откритите пространства, затова ако можете посрещнете Новата година на открито – на двора, в градината, в парка, в планината, край езеро.

Темата на 2012 е движение и активност. Ще имате голям успех през цялата година, ако сутринта на 1 януари започнете деня с гимнастика.

\n

Въпреки, че според китайския астрологически календар Черният воден дракон ще влезе в своите владения на 23 януари, за всеки случай, нека му кажем „Добре дошъл“ още на 1 януари 2012 г.

Прочетете още:

Коментирай