Весели идеи за парти в почивните дни

20.12.2011г. / 22 46ч.
Аз жената
Весели идеи за парти в почивните дни

Празниците са време за почивка и веселие. Разпускайте активно от събраното напрежение през годината като организирате забавни партита. От нас идеите, а от вас настроението!

\n

Най-лесно е да си направите парти, в което дрескодът да е „дрехи с коледни мотиви“. Пуснете си коледни песни и се заредете с коледен дух за идващия празник!

\n

Пикниците не са само за през лятото. Организирайте „снежен пикник“. В слънчев ден с натрупал сняг какво по-хубаво от това да си навън. Вземете кошница с термоустойчиви чаши и термоси с гореща супа. След като се изморите от боя със снежни топки и правенето на снежни човеци (вземете и няколко моркова в кошницата) си пийнете по една супа. Имате нужда от още сгряване с нещо алкохолно? Добра идея!

\n

Коледа е ден, пълен с традиции. Разчупете ги и се откажете от тлъстото свинско на масата. Заменете го с риба. Традиционното меню за италианците в деня на Рождество е ястие от 7 различни вида риба. Аз съм почитател на сладкото, обаче за съжаление баклавата е толкова сладка, че не мога да изям повече от 2-3 парченца. Ако и вие си падате по сладките неща, нека тази година да е домашно тирамису, а не турски сладкиши.

\n

Ако имате деца, поканете техните приятелчета и родителите им у дома за гледане на хубав коледен филм. Направете здравословни закуски и фрешове за малките палавници.

Прочетете още:

Коментирай