14 часа любов в Сити център София

13.02.2012г. / 17 18ч.
Аз жената
14 часа любов в Сити център София

На 14 февруари, празника на любовта, настроението, изненадите, Сити център София отново предлага на своите клиенти специално внимание и неповторимо изживяване. Всички влюбени, които посетят търговския център утре, ще могат да се потопят в невероятната атмосфера на специален празничен концерт на Графа. Освен че е един от най-известните и предпочитани български изпълнители, той е и олицетворение на празника, с лиричните хитове, присъстващи в репертоара му. Певецът лично ще изтегли имената на печелившите от фейсбук играта на Сити център София за най-нежно послание към любимия човек. Победителите ще получат специалните подаръци за влюбени, подготвени от търговския център.

В деня на влюбените Сити център София ще стане и част от 14-часовия Любовен маратон на БГ радио. През целия ден в ефира на БГ радио ще звучат поздрави за всички влюбени. Финалът на музикалния маратон ще бъде на територията на CCS, като ефира на „Любими песни за любими хора“ ще се премести на живо в търговския център, за да продължи с любовните поздрави след концерта на Графа, с няколко часово живо излъчване.

Концертът на Графа ще започне в 17.30 часа, а живото студио на БГ радио ще продължи от 18 до 21 часа.

„За да засилим и задържим интереса към Сити център София тази година ще се стремим да предложим богат избор от услуги и развлечения, в които всеки да може да открие любимия си начин за прекарване на свободното време. Ще продължим да работим за това Сити център София да бъде „Твоето място в града“, мястото, където всеки получава специално внимание и участва в културния и музикален живот на столицата“, заяви Невена Гаджева, маркетинг мениджър на Сити център София.

Сити център София е първият модерен търговски център в столицата, открит през пролетта на 2006 г. Центърът разполага с повече от 23 000 квадратни метра търговска площ. В него има над 100 магазина, заведения за хранене, супермаркет, както и множество услуги. Сити център София е посещаван от над 6 милиона души годишно и над 3 500 автомобила дневно.

Коментирай