Свекървище

06.07.2005г. / 12 27ч.
Аз жената
Свекървище

Джей Ло ще ви забавлява отново от големия екран в новата комедия на режисьора Робърт Лукетич (Професия блондинка).

Роднините по брак... Приятели или врагове? Продължение на семейството или продължение на кръга неприятели? Благородни хора готови да помогнат във всяка ситуация или противници до живот? Да ги обичаш ли или да ги мразиш? Да, не е лесно... Но има една най-омразна роднина по брак, която вечно ви настъпва по мазола и следи за всяка ваша грешка – обичната му майка, тази, за която рядко би било преувеличение да се нарече “СВЕКЪРВИЩЕ”.

След като дълги години напразно търси идеалното щастие, Шарлот “Чарли” Кантилини (Лопес) среща мъжа на мечтите си в лицето на Кевин Фийлдс (Вартан), само за да открие, че майка му Виола (Фонда) е жената на кошмарите й. Виола е наскоро уволнена ТВ звезда, която се страхува да не изгуби единствения си син, както е изгубила кариерата си. Тя е твърдо решена да сплаши годеницата на момчето си, като се превърне в най-ужасяващата свекърва на света. И докато дългогодишната асистентка на Виола – Руби (Сайкс) се старае да помага както може в пъклените планове на работодателката си, Шарлот решава да се отбранява и всички прегради падат във войната да се докаже коя е “доминантната женска” в семейството.

“Само като чуе думата “свекървище”, всяка жена има какво да разкаже." казва продуцентката Пола Уайнстийн. “Обикновено същото се отнася и за снахите – майките на съпрузите им също винаги имат какво да споделят зад гърба им."

Дженифър Лопес приема ролята в “Свекървище”, защото много харесала героинята Чарли. “Тя е непринуден и добър човек. Когато срещнеш такъв, чак не можеш да си представиш, че някой може да е толкова добър." казва Лопес. “Тя не желае никому злото и просто си живее живота, но после среща Кевин и вече нищо не е толкова лесно или сигурно за нея."

Повече снимки и трейлър може да откриете в официалния сайт на филма – www.monsterinlaw.com

Коментирай