Позитивна радио кампания предизвика хиляди слушатели да се усмихнат

14.05.2012г. / 16 08ч.
Аз жената
Позитивна радио кампания предизвика хиляди слушатели да се усмихнат

Понякога една усмивка може да промени всичко. На 10 май 2012 година, точно в 9:00 часа сутринта, шест български радиостанции се обединиха около истински позитивна инициатива на радио N-joy. В едно утро като всяко друго N-joy, Z-rock, Melody, bTV radio, Jazz FM и Classic FM прекъснаха програмата си точно в 9:00 часа и излъчиха специален анонс, с който предизвикаха хиляди слушатели в трафика да се усмихнат на шофьора до тях.

Многобройната и разнообразна аудитория на шестте радиа от bTV radio group стана част от позитивната кампания на най-голямата музикална радиостанция в България – N-joy с основно послание да запазим емоцията от всяка усмивка и така да направим всеки един момент от деня по-добър.

За свеж и различен старт на деня не е необходимо много. Броени минути след призива за усмивка, прозвучал в ефирите на радиата, слушателите започнаха да споделят позитивни емоции от момента, в който шофьори в трафика вместо обичайното изнервяне от задръстванията, са започнали да се усмихват.

Зад позитивната инициатива на радио N-joy застават и много обичани популярни български личности, сред които Хилда Казасян, Белослава, Емо Чолаков, Мая Новоселска, Теди Москов, Ненчо Илчев и много други. Интервюта с техните коментари за кампанията ще прозвучат в ефирите на шестте радиа от bTV radio group.

Информация за инициативата на радио N-joy можете да следите на www.njoybg.com.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай