Щастлив край в последния сезон на „Отчаяни съпруги“

15.05.2012г. / 06 50ч.
Аз жената
Щастлив край в последния сезон на „Отчаяни съпруги“

В неделя вечерта, 13 май 2012, беше излъчен финалният двоен епизод от последния сезон на сериала „Отчаяни съпруги“. В продължение на час и 20 минути сценаристите успяха да приключат делото за убийство срещу Бри, без тя да влезе в затвора, да оженят Рене, събраха Том и Линет и се роди внучка на Сюзън. В края на серията Мери Алис Янг разказва как продължава животът на нейните приятелки – четирите отчаяни съпруги една по една напускат ул. Уистерия Лейн. Бри се омъжва за адвоката си, местят се на юг и насърчавана от него, тя става политик. С помощта на Карлос Габи създава свой сайт за пазаруване, който се оказва толкова успешен, че я наемат за водеща на модно предаване по телевизията. Двамата си купуват имение в Калифорния и са щастливи там.
Том и Линет се местят в Ню Йорк, където Линет гради кариера, а по-късно се грижи за шестимата си внуци в „Сентрал Парк“.
Сюзън напуска квартала заедно със сина си, дъщеря си и новородената си внучка, казвайки на младата жена, която се нанася в дома й, че „тази улица е много неща, но не и скучна“. финалният кадър на сериала е доста загадъчен, тъй като се разказва за тайните на новата съседка, която заключва подозрителна кутия в шкаф с катинар.
За осемте години на екран сериалът е получил 7 награди „Еми“, 6 от тях още през първата си година, а зрителите му са били средно по около 20 млн. на епизод. Последният сезон обаче те са намалели до малко над 8 млн. души на серия.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай