Втори конкурс за стипендия JobTiger

02.09.2005г. / 16 33ч.
Аз жената
Втори конкурс за стипендия JobTiger

На 1 септември официално стартира тазгодишния конкурс за стипендията на JobTiger, който ще определи до трима стипендианти за учебната 2005/2006 година. Стипендията се учредява от JobTiger за втори път тази година, в помощ на студентите и младите специалисти и тяхната професионална реализация в България.

Стипендията е в размер на една минимална работна заплата месечно и ще се изплаща в края на всеки месец, считано от 31 октомври 2005 г. до 30 юни 2006 г.

Участие в конкурса могат да вземат всички български студенти, учещи в български университет, без ограничение в специалността и успеха им.

Необходимите документи за участие в конкурса включват автобиография по образеца на JobTiger и есе на тема “Моята кариера в България”.

Крайният срок за кандидатстване е 30 септември 2005 г.

 

Миналогодишният конкурс с есе на тема “Как виждам бъдещето на JobTiger беше спечелен от Гергана Тодорова Вълкова – УНСС, 3 курс, МИО. Поощрителни награди получиха София Борисова Йорданова – УНСС, 2 курс, Финанси; Аниела Петрова Цветкова – СУ, 4 курс, Право; Гергана Василева Милчева – УНСС, 3 курс, МИО.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Ясен ( преди 11 години )
Този конкурс е дискриминационен. До конкурса бяха допускани само дамите-кандидатки, което противоречи на правилата.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар