Az-jenata.bg с нова атрактивна визия!

09.10.2012г. / 22 48ч.
Аз жената
Az-jenata.bg с нова атрактивна визия!

Скъпи читателки,

Електронното списание за модерната българка Az-jenata.bg никога не е спирало да се развива, да прави нови неща и да се старае да задоволи читателския ви интерес.

Ето защо екипът на любимото ви женско списание реши да ви поднесе поредната си изненада: чисто нов дизайн на сайта, и то съвсем скоро!

Очаквайте новата визия на Az-jenata.bg, която ще бъде по-модерна, по-атрактивна, по-цветна и пълна с любопитни изненади.

Любимата ви кулинарна рубрика ще блесне с по-ярко присъствие в списанието, с нови ароматни и изкушаващи рецепти!

За почитателките на астрологията сме подготвили няколко различни видове хороскопи, които, благодарение на Az-jenata.bg ще ви помогнат да разгадаете бъдещето, или поне да се разсеете.

Изненадите не спират дотук, но засега ще запазим повечето от тях в тайна. А вие не спирайте да ни четете неуморно и да очаквате само най-интересното на страниците на сайта!

Вашите критики и препоръки са най-важното за нас. Можете да ни пишете на
info@az-jenata.com

Екипът на Az-jenata.bg

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Pepa ( преди 11 години )
От редакцията:Благодарим. Стараем се колкото можем. :-) Поласкани сме, че сайтът ни е една от връзките с родината. Бъдете здрава.Чета ви винаги когато имам възможност.И по този начин,сайта ви ми харесва,но новото предлагане ще ни накара,нас читателите по често да отваряме страницата ви !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар