На 1 април мистериозна звезда влиза в Dancing Stars

С коя тайнствена дама Живко Иванов танцува пасо добле и защо го правят чак в Берлин

27.03.2013г. / 17 45ч.
Аз жената
На 1 април мистериозна звезда влиза в Dancing Stars

Какво се случи с Живко, след като изтанцува финалния си танц със сексапилната Наталия Кобилкина? Неговата нова авантюра отново е свързана с Dancing Stars, но този път той отпътува за Берлин, за да тренира с тайнствена музикална, руса и сексапилна дама, която ще бъде негова партньорка в шоуто от понеделник, 1 април. Изгряването на нова звезда от нейната величина на дансинга не е първоаприлска шега, а истинска и много желана изненада за зрителите на шоуто.

Свързани статии

Новата партньорка на Живко е толкова амбициозна, че го е извикала чак в Берлин, за да се подготвят за вихрено пасо добле, с което тя ще изгрее в Dancing Stars в понеделник. Въпреки, че сцената не й е чужда, русата фурия страда от сценична треска, а любимият й, заради когото тя е в Берлин, наместо да разсее тревогите й, я е превърнал в обект на „приятелски“ подигравки и смущава репетициите като постоянно имитира стъпките й.

Звездата още не е виждала тоалета, с който ще танцува пасо добле в понеделник, но стилистите не се притесняват, защото нейните форми са такива, че всичко й стои като излято и са заложили на предизвикателни голи рамене и лилав цвят.

Коментирай