Гала - Оцени ме!

15.02.2006г. / 14 34ч.
Аз жената
Гала - Оцени ме!

Днес бяха връчени ключовете от голямата награда в играта на Петрол “Оцени ме!” – джип Land Rover Freelander. Късметлийка сред близо 150 000 изпратени SMS-а се оказа 24-годишната Мария Колева от гр. Стара Загора. Тя беше изтеглена на 9 февруари в присъствието на нотариус, телевизионната водеща Гала и най-високо оценения служител за месец януари на “Петрол” АД Ивета Торбева от 7-годишния Благой Попов.

Мария Колева получи ключовете заедно с кредитна карта Транскарт за зареждане в обектите на петролната компания. 24-годишната старозагорчанка работи като козметик и рехабилитатор от 2 години в града на липите. Мария ще трябва да положи успешно първо изпитите за шофьор, преди да подкара сама джипа.

Най-високо оцененият служител на “Петрол” АД – 21-годишната Ивета Торбева от гр. Видин, която представляваше “Петрол” АД в тегленето на наградите, също беше наградена подобаващо за работата си. Тя имаше удоволствието да се срещне с Гала, а преди това да изкара един романтичен ден в София с приятеля си. Въпреки краткия си стаж от година и половина в бензиностанцията на компанията Ивета е открила верния път към сърцето на клиентите. Освен емоционалните преживявания, Ивета Торбева е получила и финансово възнаграждение в размер на една работна заплата.

Ивета Торбева изтегли имената и на други 50 щастливи клиенти на петролната компания, които ще получат GSM-апарати.

Коментирай
Здраве и красота