Първите финалисти във ВИП Брадър са Станка, Тервел, Мариян и Пламен

Ваня, Мира, Лияна, Ирина и Стойко с последни номинации преди финала на VIP Brother 2013

07.11.2013г. / 15 00ч.
Аз жената
Пламен и Мариян.

Пламен и Мариян.

В сряда вечер в ефира на Нова ТВ бяха излъчени първите по рода си номинации в подкрепа на съквартирантите, които да останат в Къщата на VIP Brother 2013. Звездите, които ще се борят до последния момент за присъствие сред финалистите, са Ваня Червенкова, Мира Радева, Лияна, Ирина Флорин и Стойко Сакалиев.

Най-обичаните съквартиранти, които се оказаха и първи финалисти са Станка Златева, Тервел Пулев, Мариян Кюрпанов и Пламен Медаров. В седмицата до финала на 16 ноември, само един от номинираните съквартиранти ще успее да се пребори за място сред четиримата финалисти.

Свързани статии

Тази вечер от 20:00 ч. Къщата на VIP Brother 2013 ще се превърне в истинска спортна арена. Зрителите на Нова ТВ ще станат свидетели на двубоя между олимпиеца Тервел Пулев и ММА боеца Георги Велинов. След изненадващото влизане на половинката на Златка Райкова, тази вечер камерите в Къщата ще покажат отблизо и отношенията на влюбената двойка.

След снощните номинации Ирина Флорин ще зададе въпрос, който ще постави на изпитание приятелството между Пламен и Мариан. В провокациите си бившата марионетка на зрителите ще стигне дори до предложението да се откаже от хонорара си. Дали Пламен ще се окаже обиден от липсата на подкрепа и колко вярва Мариан в потенциала на своя приятел, предстои да видим.

Коментирай