Мини Топ Моделс

06.04.2006г. / 14 34ч.
Аз жената
Мини Топ Моделс

На 4 април модна агенция Web models съвместно със "София Ленд" проведе за първи път конкурса "Мини Топ Моделс". В него участие взеха деца от 4 до 14 години, които се състезаваха в няколко категории: за най-добре дефилиращи, най-добре позиращи, най-фотогенични участници, най-чаровна усмивка и най-красива прическа. Журито, в което участва и Ирина Доканина, представител на Az-Jenata.bg и Az-Deteto.com, бе единодушно в избора на победителите и на техните подгласници. За Мини Топ Моделс от момичетата бе избрана Петя Георгиева на 8г., която изненада журито с грациозно дефилиране и моделско излъчване. Тя спечели и специалната награда "Лице на Бъргър-София". От момчетата първенец стана Ангел Ангелов на 7г., който спечели овациите на журито и публиката с очарователната си усмивка и блестящо индивидуално представяне пред камерата. Всички участници в конкурса получиха подаръци!

Също така Web models ежемесечно организира и конкурса "Мини Мис и Мистър София Ленд и Победа" в партньорство с увеселителния парк София Ленд.

Над 200 деца-манекени са открити от модната агенция, на които им е предоставена възможност да проявят своя талант в сферата на изкуството – музика, танци и актьорско майсторство на големия подиум. Web Models оказва съдействие и за по-нататъшната им реализация.


Следващият конкурс "Мини Мис и Мистър София Ленд и Победа" ще се проведе на 18.04.06г. в София Ленд, като за децата от първа възрастова група ще стартира от 16.00ч, а за по-големите от 19.00ч.

Коментирай
31 rate up comment 0 rate down comment
Deqn Barov ( преди 11 години )
31 rate up comment 0 rate down comment
stivan ( преди 11 години )
32 rate up comment 0 rate down comment
мария ( преди 11 години )
искам да ме одобрите да участвам в мини топ моделс
отговор Сигнализирай за неуместен коментар