Джей Ло не даде обяснение

13.05.2006г. / 23 27ч.
Аз жената
Джей Ло не даде обяснение

Тази седмица Дженифър Лопез обяви, че отменя всички концерти от предвижданото турне за представянето на новия й албум “Прераждане”. Българските фенове останаха също сред разочарованите. За съжаление латино-дивата не даде никаква причина за отменянето на ангажиментите, тепърва предстоят процеси за пропуснати ползи.

Хонорарът на Джей Ло да пее на стадион Васил Левски възлиза на стойност 850 000 евро, като той предстои да бъде върнат на агенция "Пикендмор". Разходите направени по организацията на концерта далеч не са само до тази сума. За реклама, наем на стадиона и предпазно покритие за тревата му са похарчени около 310 000 евро. Те включват и някои доста интересни екстри като специална марка семки и ароматни свещи, които е пожелала американската звезда. Също така в Националния стадион Васил Левски е построена и обзаведена съблекалня по строги изисквания.

Като утеха от "голямата загуба" ни остава фактът, че все пак всеки, който е закупил билети за концерта на Джей Ло ще може да получи парите си обратно от мястото откъдето ги е закупил.

Коментирай