Pantene Beauty Awards 2005

16.05.2006г. / 22 55ч.
Аз жената
Pantene Beauty Awards 2005

Елитът от сферата на красотата и модата, заедно с известни личности от българския шоубизнес, се събра снощи в Народния Театър “Иван Вазов”, за да присъстват на четвъртото издание на Pantene Beauty Awards 2005 – гала церемония по награждаване на отличилите се през изминалата година в различни категории в сферата на модната индустрия.

Темата на тазгодишното издание на Pantene Beauty Awards беше – “Под светлините на прожекторите”. Наградите Pantene отличават не само личностите изявили се под светлините на прожекторите, но и професионалистите, които са отговорни за вида на тези личности, хората които са важна част от екипа на всяка една звезда, но в повечето случаи остават извън светлините на прожекторите.


На церемонията бяха раздадени 12 статуетки в следните категории:
СТИЛИСТ НА ГОДИНАТА – Сандра Клинчева
НАЙ-ДОБЪР ГРИМЬОР – Слав
НАЙ-ДОБЪР КОАФЬОР – Ивайло Душкин
НАЙ-ДОБЪР МОДЕН ФОТОГРАФ – Васил Германов
МОДЕЛ НА ГОДИНАТА- КАТЕГОРИЯ ЖЕНИ – Ирен Онтева
МОДЕЛ НА ГОДИНАТА – КАТЕГОРИЯ МЪЖЕ – Владимир Карамазов
НАЙ-ДОБЪР МОДЕН ЖУРНАЛИСТ – Марияна Аршева
НАЙ-СТИЛНА ДВОЙКА – Албена Денкова и Максим Стависки
НАЙ-СТИЛНА ДАМСКА ПРИЧЕСКА – Анелия
НАЙ-СТИЛЕН МЪЖ – Димитър Бербатов
НАЙ-СТИЛНА ДАМА – Цветелина Бориславова
SPIRIT OF BEAUTY – Зорка Първанова

Вечерта преди събитието, поради непредвидени обстоятелства се наложи промяна при водещите, като вместо ТВ водещата Ирен Леви на сцената се появи Мария Илиева в компанията на Владимир Ампов – Графа. Аксиния и актьорите от @лма @лтер очароваха публиката в Народния театър с изпълненията си. Специално за събитието пристигна певицата Ана Станич, която е лице на Pantene за Сърбия и Черна гора. Тя очарова публиката с две нейни изпълнения. Девет модела направиха грандиозно ревю на актуални прически облечени в рокли от колекция на Виргиния Здравкова.

Много звезди излязоха на подиума, не само за да получават, но и за да връчват награди – Мел, Евгения Калканджиева, Георги Любенов, Драго Драганов, Диляна Попова, Мариян от Big Brother, Юлиана Дончева, главния редактор на списание Блясък – Анна Кожухарова-Марянска, Орлин от група Каффе, Мира Добрева и Жоро Торнев. Награда връчи и победителката в миналогодишния конкурс на Pantene за момиче с най-красива коса – Христина Митова.

Сред специалните гости на изисканата церемония бяха Емил Кошлуков, Евгени Минчев, Любомир Стойков, Елена и Миро от Big Brother, Руши Видинлиев, Таня Илиева, Борислав Михайлов, Мария Петрова, Румен Георгиев, Ана и Боряна Шехтови, Десислава Тенекеджиева, Ники Кънчев и други известни представители на българския елит.

На снимките: Цветелина Бориславова и Драгомир Драганов, Албена Денкова, Щилияна Дончева и Бербатов.

Коментирай