Новото радио предаване

18.05.2006г. / 22 49ч.
Аз жената
Новото радио предаване

Всяка неделя от 12:20 на честотите на Дарик радио започва музикалната атака OUT NOW с водеща Илияна Салджиева. В рамките на 70 минути се представя най-интересното от най-новото на световния и българския музикален пазар; най-горещите новини за артистите, техните концертни изяви и продукции; предстоящи сингли, част от които излъчвани за първи път в българския ефир, както и интервюта, специално направени за предаването; поглед върху световните класации и тенденциите в шоу бизнеса като цяло и преглед на новите саунд технологии.

"Музиката е всичко – както адреналин в живота на хората, така и един от най-важните елементи от лайфстайла на модерния човек! Затова отделяме внимание не само на бъдещите хитове и новите албуми, но и на най-популярните мелодии за мобилни телефони, легалния аудио и видео даунлоуд и джава игрите. Съвсем скоро ще направим и класация за риъл тонове.” разкрива част от концепцията на предаването водещата, уникално запален музикален фен.

Out Now дава и възможност на слушателите да избират Хит на седмицата, а с гласуванията и участията си в конкурси – да печелят оригинални компактдискове, билети за концерти, официални тишърти с лога на групи, постери, срещи с изпълнители и т. н.

Коментирай