Стинг взриви Несебър

15.06.2006г. / 11 57ч.
Аз жената
Стинг взриви Несебър

20 хил. души бяха екзалтирани под звуците на “Desert Rose”, “Roxanne”, “Shape of My Heart”, “Fiedls of Gold” на 12 юни в морския град Несебър. Българските фенове за втори път се опияниха от изпълнението на едни от най-добрите песни на Стинг, създадени по времето на “Police” и последвалата му кариера, като соло изпълнител.

Точно в 20.00 часа на стадиона в морския град стартира българският концерт от турнето Broken Music Tour 2006. Подгряваща група бе "Фикшън плейн", където китарист и вокал е един от синовете на Стинг – Джо Съмнър. Час по-късно под "специалните ефекти" на разразилите се светкавици излезе Стинг придружен от талантливия барабанист Ейб Лабориъл-младши и двамата виртуозни китаристи – Доминик Милър и Лайл Уъркман. Публиката с еуфоричното настроение посрещна световните звезди, което достигна връхната си точка още с изпълнението на първата песен. Дори времето не можа да развали прекрасния концерт, на който музикантите излязоха три пъти на бис след бурните аплодисменти и викове на публиката.

Стинг със своето лъчезарно излъчване и зареждащите с енергия изпълнения остави прекрасен спомен у феновете, присъствали на концерта.

Любима песен на Ерос

Любима песен на Джей Ло

Музикални изяви

8 часа електронна музика

Последният концерт на Пинк Флойд

Apocalyptica и StrringS в Каварна

В джаз ли сте?

Коментирай