Ерос с изненади за БГ феновете си

17.06.2006г. / 14 38ч.
Аз жената
Ерос с изненади за БГ феновете си

На 3 юли световноизвестният Ерос Рамацоти ще представи за първи път пред българските фенове новата си продукция Calma Apparente на стадион Локомотив в София. Звездата сензационно прие България да бъде включена в световното му турне, имайки предвид всеизвестният факт , че Eros е сред най-капризните звезди в световен мащаб и лично одобрява всеки свой концерт по света.

На това свое турне, Ерос Рамацоти представя за първи път в света нов вид мултимедийно шоу , което по информация на екипа му е " негов патент " и е впечатлило с мащабността си световни звезди от ранга на Madonna и Robbie Williams, с които звездата колаборира в професионален план. Българските фенове на чаровния певец на любовта ще чуят на концерта в София хитове като "Fuocco Nel Fuocco", "Terra Promessa", "Adesso Sei Tu", "Una Storia Importante", "Cose Della Vita" и други платинени парчета, с които Eros покори световните чартове през годините .

Ерос пристига за концерта в София на 3 юли с частния си самолет, а 8 тира и 4 автобуса с 140 човека технически екип ще го съпътстват при реализацията на шоуто му в столицата ни. Музикалната група на звездата е изцяло съставена от американски музиканти, които работят за най-известните певци в света.

Трима късметлии, закупили билети за концерта на чаровният разбивач на женски сърца ще получат на 3 юли, преди концерта на звездата в София подписани и лично подарени компактдискове от новата му платинена продукция "CALMA APPARENTE". Освен това тримата късметлии ще бъдат регистрирани като официални членове на фен-клуба на Eros, като им бъде предоставена възможността занапред да контактуват online с него в определени дати и часове.

От екипа на Ерос уведомиха, че звездата е подготвил и друга изненада за феновете си в България, с които ще се срещне за първи път на стадион Локомотив в София, но засега я пазят в тайна.

Междувременно може да участвате в новия ни конкурс и да спечелите покана за концерта на Ерос Рамацоти!

Коментирай