Софиянци участваха за втори път в Похода "От любов към живота"

04.09.2006г. / 13 58ч.
Аз жената
Софиянци участваха за втори път в Похода "От любов към живота"

Още веднъж стотици столичани и гости на столицата участваха в благотворителното събитие срещу рака на гърдата – Похода "От любов към живота". Някои от известните български звезди, като Мария Илиева, Силвия Лулчева, Наталия Симеонова, Ива Екимова и Вергиния Минчева и други, се включиха в извървяването на маршрута по новооткрития символичен булевард "От любов към живота".

Походът започна от 10 часа на 3 септември с благотворителен базар пред Народния театър, където се събираха участниците. Половин час по-късно генералният директор на AVON за Югоизточна Европа Христо Манов дари от името на компанията мобилен ехографски апарат, закупен със средствата, които кампанията е събрала през миналата година.

В 11 часа започна същинският Поход срещу рака на гърдата. Участниците се включиха с нежнорозови тениски – националният ни принос към световната инициатива за борба с най-женската болест, която се провежда от AVON в над 55 страни по света.

На финала на Похода, пред НДК, се състоя голям благотворителен концерт, в който участваха Мария Илиева, Графа, Камелия Тодорова, Мери Бойс Бенд, P.I.F, Деси Слава, Александра Раева от "Шоуто на Слави" и Алфредо Торес.

"Искам да благодаря на всички, които се включиха в кампанията – звездите, медийните ни партньори, хората, които днес подават ръка на стотиците жени, жертви на болестта. Когато си сам, всеки проблем изглежда нерешим. Когато си подадем ръка, заедно можем да направим много и събитието днес тук го доказа", заяви директорът на AVON за Югоизточна Европа Христо Манов. Той подчерта, че кампанията "От любов към живота" е дългосрочна инициатива на козметичната компания.

Коментирай