19 евро за еднопосочен билет от Варна до Лондон

30.10.2006г. / 14 51ч.
Аз жената
19 евро за еднопосочен билет от Варна до Лондон

Атрактивни тарифи – 70 евро (без включени летищни такси) за еднопосочен билет от София до летище Хийтроу, Лондон.

През зимния период авиокомпания British Airways ще оперира по линията София – Лондон всеки ден, с час на излитане от София – 14:35 и пристигане на Хийтроу, Лондон – 15:55 местно време. Гостите пътуващи от Лондон за София ще излитат от летище Хийтроу в 08:35 и ще пристигат на летище София в 13:40 местно време.

Полетите на British Airways по линията София – Лондон вече ще се изпълняват от последно поколение самолети – Airbus 320.

През юли, само няколко месеца след откриването на линията Варна – Лондон, British Airways обяви, че ще лети от Варна до Гетуик, Лондон целогодишно, а скоро след това въведе и ниските тарифи за полетите по линията, започващи от 19 евро в едната посока без летищни такси.

След 29 октомври авиокомпанията предлага връзка между Варна и водещото английско летище Хийтроу, Лондон. Съвместните полети (code-share) с унгарската авиокомпания Malev по линията Варна – Будапеща, позволяват на гостите на British Airways да летят от Варна, през Будапеща до летище Хийтроу.

През зимния период авиокомпанията ще осъществява самостоятелни полети по линията два пъти в седмицата – в дните четвъртък и неделя. Зимното разписание на British Airways предлага по-ранни и много по-удобни часове на полетите. Часът на излитане от летище Варна е 18:25, а на пристигане на летище Гетуик – 20:05. Клиентите на авиокомпанията, пътуващи от Лондон за Варна, ще излитат от летище Гетуик в 12:10 и ще пристигат на летище Варна в 17:35.

Във всички останали дни от седмицата (без четвъртък и неделя), клиентите ще могат да пътуват от Варна до летище Хийтроу, през Будапеща. Тарифата за полетите до Хийтроу е 85 евро в едната посока, без включени летищни такси и респективно 170 евро за двупосочен билет.

Клиентите, които желаят да пътуват от Варна до Лондон в дните понеделник, вторник, сряда, петък или събота, ще летят до Будапеща с полет изпълняван от Malev, който излита от летище Варна в 16:05 и пристига в Будапеща в 16:35. Полетът на British Airways от Будапеща до Лондон е с час на излитане 18:20 и пристигане на летище Хийтроу, Лондон – 20:00.

Всички тарифи на British Airways, включително и за съвместните полети с Малев, се комбинират помежду си, а това позволява максимална гъвкавост при планиране на полетите. Така например, ако клиент желае да пътува до Лондон в сряда и обратно до Варна в неделя, той ще плати 85 евро за полета Варна – Будапеща – Хийтроу, Лондон и само 19 евро, ако лети обратно с полет на British Airways от летище Гетуик до Варна.

Сега British Airways предлага на своите клиенти от Варна нови тарифи за полетите до Ница, Франция. Еднопосочните тарифи за полетите Варна – Ница започват от 34 евро без включени летищни такси, а двупосочните от 84 евро.

Коментирай