Тайландските специалитети ще бъдат приготвени от нашите готвачи от Хилтън Пукет Аркадия – Данай Тротакун, заместник главен-готвач, и Сиранее Чанкун, гравьор на плодове и зеленчуци.
Традиционните предястия включват сате от пържено пилешко месо с фъстъчен сос, панирани скариди на шишчета от лимонова трева и супа с кокосово мляко. Изобилието от основни ястия ще представи месни изкушения с къри сос, сладко – лютив лайм сос и нудли. Гостите ще имат възможността да се насладят на разнообразие от екзотични десерти, както и да участват в томбола с голяма награда – 10-дневна екскурзия в Страната на усмивките. По време на фестивала в ресторант “Сезони” бар “Артистс” ще предлага специално тайландско меню с отбрани изкушения.
Фестивалът на тайландската кухня в Хилтън София се организира съвместно с Почетното Консулство на Кралство Тайланд в България, Посолството на Тайланд и Туристическото Представителство за Балканския полуостров.