На кънки до НДК

24.11.2006г. / 17 19ч.
Аз жената
На кънки до НДК

От утре новата открита ледена пързалка в центъра на София отваря врати за всички. Всеки ден от 10 до 22 ч на 600 кв. м кънки ще могат да карат едновременно до 200 души. Час и половина удоволствие на леда струва 3 лв. Пързалката предоставя и кънки под наем, както и възможност за личен инструктор.

За официалното представяне на IcePark Nescafe 3in1 на 25 ноември вечерта на сцената ще се качат Ъпсурт и балет Нова, а лентата ще пререже кметът на столицата г-н Бойко Борисов.

Над 70 души екип ще се грижи за сигурността и комфорта на посетителите. Билети за пързалката могат да бъдат закупени в самия комплекс, музикалните магазини, бензиностанциите на OMV и през eventim.bg.

На територията на ледения парк има още сцена за музика на живо, отоплен сектор за консумация на храни и напитки, и открити барове. Диджей партита, концерти и детски представления ще бъдат част от културната програма за сезон 2006-2007. Специално внимание ще бъде отделено на задаващите се Коледни и Новогодишни празници, когато в IcePark Nescafe 3in1 ще бъдат организирани тематични партита.

Откритите зимни пързалки са традиция за големите европейски градове. Те са място, където се събират хора от различни възрасти, за да се забавляват и спортуват на леда. Функционирането на такова съоръжение през зимните месеци, в навечерието на Коледните и Новогодишните празници, предоставя

един интересен и различен начин за празнуване и развлечение.

Коментирай