Шеф Виктор Ангелов
Най-новите и вкусни сирене и кашкавал на българския пазар, разработени от педанта в кухнята шеф Виктор Ангелов и българския производител Frezco, вече са в магазините. Посетителите на верига супермаркети в София, в две поредни съботи бяха гости на шеф Ангелов.
По време на специалните дегустации те имаха възможност да опитат краве сирене в 3 вкусови комбинации, приготвени от самия шеф Виктор Ангелов. Той избра да подчертае вкуса им в компанията на хумус, дресинг от 4 билки и медена горчица с ядки. Мнението на всички опитали беше едно – краве сиренето разработено с Шеф Виктор Ангелов е много вкусно и идеално се съчетава с различни продукти.
По-недоверчивите клиенти се увериха на място, че сиренето е достатъчно твърдо, не е ронливо и запазва форма при нарязване. На въпроси от родители дали продуктите са подходящи за малки деца, шеф Ангелов отговори, че препоръчва именно това сирене, защото е с гарантирано качество.
„Храня гостите в ресторанта си само с най-качествената и вкусна храна, каквато избирам и за своето семейство. Сирена и кашкавали Frezco (Фрезко) се правят само от висококачествени суровини и от професионалисти, които обичат работата си. В комбинация с безспорните си вкусови качества – за мен те са по-добри от всичко, което може да бъде открито на пазара.“, споделя шеф Виктор Ангелов.
Целта на производителите и на Виктор Ангелов е да допринесат все повече български семейства да имат най-доброто на трапезата си. Затова и новите продукти са с по-достъпна препоръчителна цена.