Течен маргарин на фонтан в Столичните хали

07.12.2006г. / 01 41ч.
Аз жената
Течен маргарин на фонтан в Столичните хали

Вчера в Централни Хали – София се състоя любопитно събитие по представянето на Течен маргарин Белла. Продуктът съчетава качество и отличните вкусови характеристики на пълномасленият маргарин, с течна форма и ергономична опаковка, която го прави удобен и предпочитан за употреба.

Фонтан от течен маргарин потече в центъра на уникалният град на Белла – изграден изцяло от хранителни продукти. Градът на Белла беше построен от отделни модули – еднофамилни къщи, жилищни блокове, фигури на хора, дървета, автомобили, езера, детска площадка, цветя. Всички те бяха специално изработени от кори, тесто, кренвирши. Уникалният град и фонтанът от течен маргарин се превърнаха в атракция за посетителите на Халите.

В кулинарен дуел около фонтана се впуснаха две популярни двойки. Орлин Горанов и Маргарита Хранова се изправиха срещу Юлиян Вергов и Стефания Колева, а целта бе да сготвят най-вкусното пиле Жулиен и традиционна българска баница. Единственото условие бе да ползват течен маргарин от фонтана в неограничено количество и да гарнират ястията с голяма доза чувство за хумор. Двойките показаха, че в готвенето може да има много страст и емоции, също като на сцената, особено ако те предизвикат да опиташ нов и нестандартен продукт .

Коментирай