Бизнесът подава ръка на млади художници

17.12.2006г. / 21 37ч.
Аз жената
Бизнесът подава ръка на млади художници

Бизнесът подава ръка на млади художници

През изминалата седмица АCE HR Services в сътрудничество с Главболгарстрой, AVON, Coca-Cola HBC Bulgaria, Издателска къща "Хермес", ,,Следобед с ТВ7" и Бизнес Парк София организираха тридневна изложба и официално представяне на млади художници на големи български и чуждестранни компании във фоайето на сграда 3.

Изложбата включваше 16 картини и в нея взеха участие обещаващи млади творци, успешно заявяващи себе си в съвременния ни художествен живот – Георги Петров, Дарина Златарева, Йордан Коралов, Стела Калоянчева и Станимира Стоева. Те са амбициозни професионалисти с индивидуален стил и естетика, които вече доказват своите безспорни качества в областта на живописта.

На официален коктейл,младите художници се запознаха и лично връчиха своите платна на компаниите – спонсори, в лицето на Калин Пешов, изпълнителен директор на Главболгарстрой Холдинг, Гергана Бендурска, мениджър Връзки с обществеността на AVON Cosmetics Bulgaria, Диана Стоева, мениджър Организационно развитие в Coca-Cola HBC Bulgaria и Иво Георгиев, мениджър Маркетинг и продажби на Издателска къща "Хермес". Водещ на събитието беше Драгомир Симеонов.

Екатерина Игнатова, управляващ партньор в ACE HR Services, сподели: "Идеята ни е тази инициатива да постави началото на едно партньорство между бизнеса и изкуството и се надяваме и други компании и художници да се включат в начинанието".
Тази инициатива дава възможност на организациите да следят за поддържане на социалната си политика и да спомагат таланта на България да бъде оценен от бизнеса. От друга страна, мероприятието ще подпомогне и мотивира талантливите хора да се развиват и творят в България.

Коментирай