Кали прави фурор в Америка

04.01.2007г. / 10 56ч.
Аз жената
Кали прави фурор в Америка

С невероятен успех протича турнето на Кали в Америка. Уникалната изпълнителка прави запомнящ се купон навсякъде, където гастролира.

Първата “спирка” на изпълнителката на “Катастрофа” беше Чикаго и един от най-големите и луксозни ресторанти, в които се събират българите там– “Bulgaria”. Цели три часа Кали весели посетителите на заведението, които дори надвишаваха капацитета му. Да видят и чуят българската певица бяха дошли повече от 200 души, прекланящи се пред таланта и оригиналността на изпълнителката на “Ара мюзик”. Тя от своя страна ги зарадва както с най-новите си парчета от албума “Шесто чувство”, така и с по-старите си хитове, а всички дружно се умилиха от българските народни песни, с които Кали направи своя специален реверанс към многобройните български емигранти.

Новата 2007 г. певицата посрещна в компанията на стотици българи в ресторант “Bulgaria” в Ню Йорк. “Радвам се, че точно в първите часове на годината, в която България влиза в Европейския съюз, аз мога да бъда с наши сънародници, живеещи по една или друга причина извън пределите на родината ни”, развълнувано сподели Кали. Песните и танците естествено продължили до зори.

В малкото си свободно време доказаната певица посети нюйоркския музей на восъчните фигури на мадам Тюсо, както и един от най-популярните американски символи – Статуята на свободата.

Обиколката на Кали продължава до края на януари месец, а по всеобщо мнение това е едно от най-успешните професионални посещения на български изпълнител в САЩ.

Коментирай