Мъжките тайни на съблазнителите магьосници

17.01.2007г. / 09 48ч.
Джадала Мария
Мъжките тайни на съблазнителите магьосници

Как се целува момиче? Дистанцията помежду ви е пет-шест сантиметра. Не е много, както и да го погледнеш. Дори не трябва да се помръднеш, за да преодолееш разстоянието. И все пак това са най-трудните пет сантиметра в целия живот на мъжа. Това е моментът, в който трябва да абдикира от всички полагащи му се по рождение привилегии: да забрави гордостта, егото, самоуважението и постиженията си и само да се надява – да се надява, че тя няма да му пробута бузата си или по-лошото, речта Нека бъдем просто приятели."

Това е само един параграф от симпатичната, забавна и много откровена книга, с автор британският журналист Нийл Строс, която ни позволява да надникнем в толкова любопитното за нас, жените мъжко мислене. Строс е съавтор на други два бестселъра – "Дългият път назад от ада" с Мерилин Менсън и "Как да се любим като порнозвезди" с Джена Джеймисън.

С много откровение в "Играта" се разкриват много мъжки потайности и опити за отговори на въпроси като "Как да преспиш с всяка жена, която пожелаеш?" и има ли смисъл от това, "Как да се изплъзнеш елегантно от капаните на обвързването" и все пак в крайна сметка ще се обвържеш, "Как да събудиш у всяка непозната неконтролируемо желание, използвайки най-могъщото оръжие от арсенала на съблазнителя магьосник – думите?" – като обобщение – тази книга си е просто единствен по рода си наръчник на сваляча.

Ето и само част на заглавията на различните части от "Играта":
Набелязване на жертвата
Контакт и отваряне
Демонстрация на стойност
Обезоръжаване на жертвата
Изолиране на жертвата
Изграждане на емоционална връзка
Изграждане на физическа връзка

Издателство Сиела отново ни предлага атрактивно, леко и приятно четиво, в модерен стил и добра динамика, с което да запълним свободното си време.

Мъжките свалки можете да коментирате и тук.

Коментирай