Шоубъз - забавление в неделя

18.01.2007г. / 13 53ч.
Аз жената
Шоубъз - забавление в неделя

И тази неделя от 21 януари от 21ч. можете да се развличате с Шоубъз, където ще научите подробности около раздялата на Джъстийн Тимбърлейк и Камерън Диаз.
Гости в студиото са Дани и Мариела от StarAcademy и светска журналистка от списание JOY.
Ще видите и класация на най-нелепите моменти в музиката.
Ще разберете как бяха облечени звездите на церемонията по награждаване на "Златния глобус" и самата церемония.
Това и още други интересни новини ще научите ако решите да прекарате неделната вечер в компанията на GTV.

Игралните филми през седмицата 22-28 януари са насочени главно към детската и тинейджърската аудитория, но са подходящи и за цялото семейство.

Хлапе под прикритие гледайте във Вторник от 22 часа.
Мари и Ричард Андерсенови са бивши агенти и настоящи професори по право.
Те са родители на 9-годишния Макс, дете с богато въображение, което твърди, че може да разговаря с кучето си Бо и котката си Нели.
Очаква се Президентът на САЩ да посети градчето, в което живеят семейство Андерсен и всички се подготвят. Междувременно Макс разбира, че се подготвя атентат срещу президента и съобщава на баща си.
Има малък проблем обаче, Макс е научил за покушението от кучето си и никой не му вярва.
Времето напредва, а Макс трябва да убеди някой, че не е луд преди да стане прекалено късно...

А срядата е за Трудна възраст също от 22 часа.
Ванеса има всичко, за да бъде щастлива, приятели, които я харесват, любяща майка и е добра ученичка. За съжаление, е много нещастна.
Водена от завист и злоба най-добрата й приятелка Стейси превръща живота й в ад.
Тя организира малка група от поддръжници, които злословят по адрес на Ванеса, отблъскват я и я обиждат, и се опитват да я съсипят.
Добрите намерения на Ванеса само влошават нещата, тя няма към кого да се обърне за помощ и започва да бяга от училище, отрязва косата си и прави опит за самоубийство.
Майка й Барбара, в ролята Лиза Видал, първоначално не среща разбиране от страна на администрацията на училището, но ужасните писма, които Ванеса е получавала от своите състуденти, убеждават директорката, че е необходимо да вземе строги мерки.
Училищното настоятелство разрешава на Ванеса да продължи обучението си у дома, но тя отказва. Тя се изправя срещу тези, които я тормозят и им дава урок по кураж и благородство...
GTV – комедийния канал, забавление по всяко време.

Коментирай