Шофьори - некадърници в ново шоу.

23.01.2007г. / 12 11ч.
Аз жената
Шофьори - некадърници в ново шоу.

“Най-некадърните шофьори на Земята” – комедийното риалити шоу е създадено въз основа на видеозаписи на най-идиотските, смешните и абсурдни изпълнения зад волана.
Има милиони шофьори по цял свят. Много от тях не би трябвало изобщо да се доближават до кола, камо ли да имат книжка. Смятате, че само у нас книжки се дават на ужасни шофьори, гледайте “Най-некадърните шофьори на Земята” и ще се убедите, че некадърността ходи по хората, не зависи от националността.
Вижте най-добрите изпълнения на най-ужасните шофьори от цял свят. Настанете се удобно във фотьойла, на безопасно разстояние от тях и се подгответе за истинско забавление с GTV – комедийният канал и “Най-некадърните шофьори на Земята”, в събота и неделя от 14.00 часа.

Филмовата програма на GTV през седмицата 29.01-04.02 е богата и разнообразна.
Можете да избирате между:

Плът на Раздора
Вторник 30.01, 22 часа
С участието на: Денис Куейд, Мег Раян и Джеймс Каан
Денис Куейд е Арлис, амбулантен търговец, който се препитава като зарежда машини за закуски. Той е самотник, постоянно на път, преследван от спомена за своето детство. Арлис се опитва да забрави ужасното престъпление, на което е бил свидетел. Бащата на Арлис, крадец и мошеник, избива цяло едно семейство пред очите му, след като къщата, която ограбва, се оказва, че не е празна.

Смело момиче
Сряда 31.01, 22 часа
С участието на: Вирджиния Медсън, Ник Манкузо, Линдзи Хун
Холи има прекрасен глас, но скромният й произход е пречка пред мечтата й да бъде звезда. Щастлива случайност я отвежда в най-доброто музикално училище на Източното крайбрежие. Прекрасно бъдеще се открива пред талантливата певица, но пътят й към славата не е лесен. Преди да се наложи на сцената, Холи ще трябва да се пребори с Анджела, богато и разглезено момиче, и това е само началото на нейните проблеми.

Принцеса под прикритие
1 февруари, 21.00 часа
Изабела, наследничката на короната на кралство Луксенщайн, притежава всичко, което една млада принцеса може да желае: живот в лукс, прекрасни родители и любовта на един принц. Изабела обаче не харесва живота си, тя иска да бъде свободна, да бъде обикновено момиче.

Така че, ако ви остане свободно време, грабвайте дистанционното, разположете се удобно и приятно гледане.

Коментирай