Поезия за Свети Валентин

06.02.2007г. / 15 13ч.
Аз жената
Поезия за Свети Валентин

137 от най-хубавите любовни стихове и диск с 22 любими български песни съдържа най-новата стихосбирка на големия български поет Евтим Евтимов – “Ти си любовта”, която ще се появи на книжния пазар дни преди Празника на влюбените.
В книгата с луксозна подвързия и стилни цветни илюстрации, издателска къща “Персей” е събрала едни от най-вдъхновените химни за любовта на поета, родили и стотици песни, някои от които са вечна класика в българската популярна музика.
Веселин Маринов, Георги Христов, Камелия Тодорова, Панайот Панайотов, Райко Кирилов, дует “Шик”, дует “Ритон”,, “Щурците”, “Тангра” са част от музикантите, чийто песни по стихове на Евтим Евтимов са включени в компактдиска към “Ти си любовта”.

Към всеки екземпляр от книгата, читателите ще получат и специален комплимент от марките на любовта COFFEE MATE и NESCAFE CLASSIC, с чиято гореща подкрепа “Ти си любовта” се появява на пазара.
Премиера в диска към “Ти си любовта” ще направи и най-новата песен по стихове на Евтим Евтимов – “Да бъдем двама”, дело на известния композитор и аранжор Красимир Гюлмезов, в изпълнение на дует “Шик”.

Евтим Евтимов е поет, създал едни от най-нежните стихове за любовта в българската поезия.
Изпълнени с нестихваща жажда за обич, те вдъхновяват вече няколко поколения читатели.
Затова не е случайно, че поезията на Евтим Евтимов е родила стотици песни, някои от които са непреходна класика в българската музика.
Инициативата да подариш книга-бижу за Свети Валентин започна през 2005-а с издаването на антология на световната любовна лирика “Обичам те”.
Традицията продължи през 2006-а година с шедьоврите на българската любовна лирика, събрани в томчето “Да те жадувам”. Луксозните издания достигнаха абсолютен рекорд по продажби и до днес присъстват постоянно на българския книжен пазар.

Две жени, две чаши с огън – Евтим Евтимов

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
zehito ( преди 11 години )
4estit sveti valentin na vsi4ki pojelavam vi mnogo zdrave,kasmet ,6tastie,uspeh i lyubov
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
stanislava ( преди 11 години )