Британската Джаки Колинс

07.02.2007г. / 10 25ч.
Аз жената
Британската Джаки Колинс

Спряганата като британската Джаки Колинс Луиз Бегшоу е едва четиринайсетгодишна, когато пише за в. Ди Таблет, а през 1989 г. получава наградата Млад поет на годината.
Луиз е бивш президент на рок обществото в Оксфордския университет. На двадесет и седмия си рожден ден Бегшоу започва работа в Сони Мюзик Ентъртейнмънт Интернешънъл, където промоцира рокендрол групи.
Луиз е написала десет бестселъра, публикувани на девет езика, и е адаптирала книгите си за големи холивудски студии. До момента е продала над 2 милиона екземпляра. Сега живее със съпруга си в Ню Йорк.
Освен от писане, Бегшоу се интересува и от политика. Включвана е в кандидат-листата на торите.

Луиз определено знае какво иска и как да го получи. Работи много упорито. Успява да напише по една книга годишно. Новата й творба вероятно ще отнеме година и половина, защото е неотразима.

Книгата Родена във вторник:
За Луси животът е прекрасен. Непоправима оптимистка, тя живее с най-добрия си приятел Оли в чудесен апартамент и има работата мечта. Изведнъж обаче всичко се обърква. Виктория, годеницата на Оли, му предлага брак и иска Луси да се изнесе. Непосредствено след това Луси е уволнена.
Без пари и квартира, тя е принудена да започне работа в кантора, където търсят истинска Английска роза. И тя променя живота си изцяло. Отказва се от ръгбито, кубинките и хевиметъла за сметка на елегантните тоалети, високите токчета и шардонето. Дали Луси ще успее да спаси Оли от кошмарната му приятелка и ще намери ли отново истинското си аз?

Коментирай