Годишни Музикални Награди 2007

22.02.2007г. / 10 58ч.
Аз жената
Годишни Музикални Награди 2007

Най-добрите от българската поп и рок музика и тази година се определят единствено и само от слушателите на БГ Радио.
Това е най-мащабната и безпристрастна оценка за музикалните постижения през изминалата година.
Вотът на слушателите достига повече от 15 000 души, като гласуването е ограничено до еднократен достъп в сайта на БГ Радио: www.bgradio.net
Традиционно БГ Радио отбелязва рождения си ден (на 3 март 2007г. навършва 6 години) с церемонията “Годишни Музикални Награди на БГ Радио”.

Тази година гласуването ще се проведе на два етапа:
Първи етап – от 5 февруари до 1 март – на този първоначален етап слушателите имат възможност да прегледат и да си припомнят всички песни, които са прозвучали за първи път в ефира на БГ Радио през 200-та година. Когато изборът е направен може да се гласува за любимите песни и изпълнители за определяне на 5-те финалисти във всяка категория.
Втори етап – от 1 март до 23 март – благодарение на гласуването на слушателите в интернет, вече ще са ясни 5-те финалисти във всяка една от категориите. Вторият етап е решаващ за определяне на победителите, които ще зависят единствено и само от вота на слушателите.

Слушателското гласуване ще се проведе в следните категории:

БГ Песен
БГ Текст
БГ Изпълнителка
БГ Изпълнител
БГ Албум
БГ Група
БГ Дует/Трио
БГ Видеоклип

На 1 март БГ Радио официално ще обяви номинациите в отделните категории.
Церемонията по връчването на “Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2007” ще се проведе на 25 март 2007г. в зала 1 на НДК.

Коментирай