Духовност и магия в новия клип на Нона

22.02.2007г. / 16 47ч.
Аз жената
Духовност и магия в новия клип на Нона

Година след издаването на последния си изключително успешен албум “Преоткриване”, Нона Йотова е в подготовка на следващ проект. Зад това ново начинание стоят както музиканти от ранга на Иван Лечев, работил с нея през годините, така и нови за проекта, но не и за българската музикална сцена имена като Александър Обретенов (басист на група Д2), Димитър Семов и други.

Петър Дундаков е човекът заел се да аранжира и направи последния сингъл на изпълнителката, изпяла незабравими песни като Синьо безвремие, Омана, Ке те молам, Не завиждам и много други.
Аdi Shakti, е най-новият сингъл на Нона Йотова. Не случайно тя се е спряла на тази мантра, представляваща възхвала и преклонение пред първичната сила и енергия на сътворението (Adi Shakti).

Този избор определя посоката на работа в предстоящия проект. Обръщането към духовния свят и смисъла на живота не е в разрез с досегашното творчество на популярната българска изпълнителка, а е един по-задълбочен и търсещ поглед върху мистерията и магията на пътя, който човек трябва да опознае и извърви, озарен от източната философия и мистика.

Предизвикателство е да застанеш пред хилядолетни свещени текстове, носещи в себе си посланието за извора на живота и извечното начало. Майсторство е да ги претвориш в красиво поднесена мелодика, като успееш да запазиш уникалността и силата на енергията им. Точно това е резултатът от съвместната работа на творческия екип.
Предстоящият проект крие много нови изненади по отношение на музиката и цялостната си концепция, но със сигурност ще ни предложи много духовност и магия.

Видео реализацията на песента е факт. В началото на месец декември протекоха снимките на песента към “Adi Shakti”. Режисьор на лентата на най-новия сингъл на Нона Йотова е Васил Стефанов. В клипа на фона на сменящите се годишни сезони може да се види и безкрайния житейски кръговрат, целия този път, предопределен да бъде извървян от всеки човек.
Безкрайността на движението наречено живот.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Надка Панова ( преди 11 години )
прекланям ти се пред таланта
отговор Сигнализирай за неуместен коментар