Концерт срещу глобалното затопляне

22.02.2007г. / 21 44ч.
Аз жената
Концерт срещу глобалното затопляне

Понаедрелият бивш вицепрезидент на USA, Ал Гор обяви, че заформя грандиозен концерт в подкрепа на кампанията “Да спасим себе си”, насочена срещу глобалното затопляне.

В това благородно начинание към чичко Гор с тържествена манекенска стъпка, се присъедини и Камерън Диаз... Откакто вече не е блондинка, тя, милата, се опитва да говори с по-сложни изречения... Друг въпрос, дали й се отдава...

Последваха бурни хаплодисменти и малко цуни, гуни... Почти като другарите Брежнев и Живков в доброто старо време...

После се изказа и рапърчето с изсулените гащи Феръл, което освен всичко е и продуцент, пък май и поет, ето, насладете се на патоса в словата му:

Латинорокаджийте Мана, също се присъединиха към цялата патаклама. Важно е да се отбележи, че концертът ще премине под надслов “Live Earth” и ще се състои на сакралната дата забележете: 7 юли 2007 на 7-те континента на планетата. Сега остава само да поканят Великолепната седморка и седемте джуджета! Над 100 световноизвестни изпълнители ще припяват на събитието, сред тях са: Red Hot Chili Peppers, Snoop Dogg, Bon Jovi, Лени Кравиц, Енрике Иглесиас... Джамбурето ще продължи 24 часа нон-стоп и ще бъде наблюдавано от повече от 2 милиарда души. Всъщност, това май си е целокупния велик китайски народ. И накрая ще споменем, че Чичко Гор е заклет активист против глобалното затопляне. Документалният му филм по темата “Неудобна истина” дори е номиниран за “Оскар”. Go, go, go Алън go, go!!!

Коментирай