Мартина Коул с нов интригуващ роман на български

02.03.2007г. / 12 40ч.
Аз жената
Мартина Коул с нов интригуващ роман на български

След романа й Тайна, който излезе през лятото на 2006-та, Мартина Коул е представена на родния книжен пазар с нов интригуващ роман – “Измама”.

Любителите на крими стила със сигурност ще се впечатлят:
Ник Лиъри не може да си спомни какво го е държало буден онази нощ. Вероятно мисълта за “почтения” му бизнес или за синовете му в съседната стая, а може би за красивата му съпруга в леглото до него. Каквото и да е, Ник чува стъпките на крадеца на долния етаж и първата му мисъл е, че трябва да защити най-ценното на този свят – семейството, дома, репутацията си. Цял живот се е борил за това богатство и няма да допусне някой да му го отнеме. Инстинктът му обаче го води в грешна посока. Онова, което ще се случи във фаталната нощ, ще отприщи сила, която никой няма да е в състояние да възпре.

Романът не е препоръчителен за дами с нежни сърца или търсещи спокойствие и уют от една книга. Напротив – той е пълен с насилие, екстремен, показва мрачен подземен свят, една некрасива страна на живота, която за жалост съществува. И все пак има оптимизъм. Доказателството: ето и финалното изречение на романа:
“Днес, в този момент, слънцето грееше и животът беше хубав. Какво повече би могла да иска една жена?”


Коментирай