Тома от Music Idol 2 стана баща за първи път

Музикантът и съпругата му Виктория станаха родители на момиче

15.12.2016г. / 10 57ч.
Аз жената
Тома и Виктория. Снимка: Facebook

Тома и Виктория. Снимка: Facebook

Певецът Тома Здравков, който победи във второто издание на риалити предаването Music Idol 2, стана баща на момиче. Първородната дъщеря на музиканта ще носи името Алиса.

„Моето най-голямо щастие е в размери: 48 см X 2,600 кг! Алиса, добре дошла, татко!“, написа радостният Тома в социалните мрежи.

Свързани статии

Тома и неговата любима Виктория Павлова сключиха брак преди два месеца, като булката бе в напреднала бременност. Сватбата бе доста семпла, а младоженецът бе по дънки и кожено яке.

29-годишният музикант от Пазарджик и 25-годишната Виктория са заедно от около година. Двамата се запознали на негово участие, където тя била в публиката и се проявила като най-голямата му фенка.

Преди Виктория, Тома имаше много дълга връзка с актрисата Албена Михова. Двамата дори живееха заедно със сина на Михова. Но след няколко години голяма любов, двойката се раздели през 2015-та година. В интервюта Албена е споделяла, че не е харесвала отношението на рокаджията към сина ѝ и това е била една от причините за шокиращата им раздяла.

Коментирай