5 хит аксесоара за празника на жената

06.03.2007г. / 09 41ч.
Аз жената
5 хит аксесоара за празника на жената

Настъпи най-женският месец. Март – времето на разцъфващата пролет и разцъфващата женска красота. Предлагаме няколко хит аксесоара, за да сте в крак с модните тенденции този месец!

Голям колан с орнаменти. Един правилно избран колан може да превърне тоалета ви в стилна находка. Дори най-обикновените дрехи изглеждат свежи и атрактивни, ако ги разнообразите с ефектен колан с декорации или голяма катарама. Използвайте въображението си.


Диадема. Малко невинност, малко забравен чар, малко ретро – диадемата се завръща с пълна сила. Изберете между голяма, плътна едноцветна диадема, която обхваща изцяло косата ви или малка блестяща тиара като ефектно бижу. А защо не модел, изпъстрен с шарки, мъниста, пайети, цветя и декоративни орнаменти? Единственото условие е диадемата да е в синхрон с тоалета и стила ви.


Шарени чанти. В този случай с пълна сила важи максимата, че размерът не е от значение. Важни са само формата и цветът! Чантите през пролетта са изпъстрени с цветя, пеперуди и причудливи орнаменти, а цветовете са жизнерадостни.

Бижута с цветни камъни. Пролетта превзема и бижутерията. Ултра шик са обици или пръстени с големи, цветни камъни. Това важи също за колиета и гривни. А цветовете са розово, лилаво, синьо, кехлибар, бяло: гаранция за топ празнично настроение през месеца на жената!


Чадър в ярки цветове. Настъпва пролетта и ви се иска да виждате само разцъфнали овошки, пойни птички и пеперуди. Е да, ама не, един мрачен и дъждовен ден с надвиснали сиви облаци може да ви скапе настроението и ентусиазма. Ние съветваме да не се давате на лошото време, а да се заредите с жизнерадост и енергия като си купите чадър в ярки цветове – той ще внесе забавление в дъждовните дни.


Коментирай