Топ модели

09.03.2007г. / 09 51ч.
Аз жената
Топ модели

Тайра Бенкс и екипът й от модни експерти ще тестват нови хубавици в осмия сезон на “Топ модел” – умопомрачаващото шоу на красотата, което може да се види само по GTV. В поредното издание на най-красивото реалити на планетата Тайра набутва 32-те кандидатки в специално пригоден лагер за обучение на модели. Въпреки, че в началото изглежда мила и приветлива, карамелената секс-експлозия изведнъж се превръща в лошия фелдфебел, който нахъсва хубавиците за победа типично по войнишки...


Внимание! Виждам потенциал, но и момичета, които могат да си отидат вкъщи. Тази седмица зависи от вас да ми докажете, че имате нужните качества, за да станете... Какво? Следващите топмодели на Америка!


Оцелелите от военния лагер 13 кандидатки се нанасят в екстравагантна бърлога в Холивуд Хилс в очакване на първата им фотосесия с фото-гуруто Найджъл Баркър. Специални гости на сезона ще бъдат любимият на всички рапъри дизайнер Марк Еко, музикалният продуцент Джърмейн Дюпри, фотографът Найджъл Баркър и стилистът Филип Блох. Естествено всяка седмица Тайра и безскрупулните съдии ще отсичат по една глава, е, в преносния смисъл разбира се... Момчета, тръпнете в очакване – новият сезон на красотата се задава... скоро и по GTV!!!
Оригинално заглавие: America’s Next Top Model

Време на излъчване: неделя от 22 часа по GTV

Предоставено от GTV


Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
наргиза ( преди 11 години )
i love this shoy.and im very very love u.Taira)))))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар