Магарешки истории

12.03.2007г. / 13 26ч.
Аз жената
Магарешки истории

Оригинално заглавие: All fairies have tails

Време на излъчване: 13 март, вторник, от 21 часа
Продукция: Германия, 2006
Участват: Кристиан Трамиц, Анет Фриер, Оливър Калкоф, Томас Фрич и др.

GTV – комедийният канал представя “Магарешки истории”, една филмова поредица, напълно заслужила името си. Вижте приказките на братя Грим през погледа на GTV.
Очаквайте осем от най-известните класически приказки в нов, неочакван, абсурден, истерично смешен вариант.

На 13 март, от 21 часа, GTV ще излъчи първия епизод на “Магарешки истории” – “Червената шапчица”.

Много-много отдавна, толкова отдавна, в една много-много далечна земя, толкова далечна, живяло едно момиченце на име Червената шапчица. Червените й детски обувчици отдавна вече не й ставали, родителите й били похарчили детските надбавки и нямали пари за брашно. Те не знаели как ще преживяват, а малката голяма Червена шапчица имала амбиции да стане певица. Родителите й обаче не били съгласни. Те се страхували тя да не избяга от вкъщи. Все й повтаряли, че с нейното пеене ще изкарва толкова, колкото и Карл на кладенеца, който вадил вода веднъж през пролетта за един талер и веднъж през зимата за още един и... все гладувал.

Междувременно кралят на приказното царство получил подарък от Таркан, пеещият султан на Симарик, който ядял като свиня и пеел като скърцаща врата. Неотдавна той бил гостувал на краля и в знак на благодарност му изпратил вълшебна лампа, която щяла да позлати кралството. Духът в лампата обаче можел да служи единствено на човек, който носи музиката в сърцето си. Това определено не бил кралят, който бил психически неуравновесен и глупав, нито Ханс, неговият финансов министър, най-алчният и коравосърдечен мъж в страната на приказките, който постоянно носел тежък колан, за да плаши хората, че като го свали, ще видят те… Затова кралят обявил надпяване, на което били поканени всички. Наградата за победителя била вълшебната лампа на пеещия султан от Симарик!
Никой в приказната гора и не подозирал, че пътищата на Червената шапчица и на вълшебната лампа ще се пресекат по един невероятен начин…


“Румпелщилцхен” е историята на трима нещастни охранители, натоварени със задачата да пазят края на гората. Тяхното спокойствие е нарушено от джудже, което нахлува в двореца и се заканва да отвлече детето на кралицата. Тримата охранители са въвлечени в преследване на заподозрения, което ги отвежда навътре в гората. Там те ще разберат, че безименното джудже всъщност е голяма риба в престъпен синдикат.

“Рапунцел” е детективска история, в която принцът разследва случая с изчезването на младо момиче от кралството на приказките.

Очаквайте “МАГАРЕШКИ ИСТОРИИ ”, една уникална, комедийна поредица, която ще ви докаже, че приказките не са само за деца! Вторник, 13 март, от 21 часа!

фото поглед

Коментирай