Нови български песни представя БГ Радио

15.03.2007г. / 19 36ч.
Аз жената
Нови български песни представя БГ Радио

Нови песни на Лили Иванова, Графа, БТР, Белослава, Дони и други български музиканти, ще бъдат представени за първи път пред публика по време на церемонията “Годишни Музикални Награди на БГ Радио” – 25 март, зала 1 на НДК. Церемонията ще се излъчи пряко по bTV от 20:00, веднага след централната емисия bTV – новините.

Специален гост на вечерта ще бъде голямата българска певица Лили Иванова, която ще изпълни няколко песни от новия си албум “Без правила”. Лили Иванова е носител на наградата на БГ Радио “БГ Вдъхновител”, връчена й през 2004-та година.

Графа, който е номиниран в 6 категории за наградите на БГ Радио ще открие церемонията. Той ще представи нов сингъл от албума си «Честно в очи».
За първи път ще видим на една сцена джаз дивата Камелия Тодорова и група Те, носители на наградата «БГ Група» 2006.
Носителите на 2 награди от БГ Радио – «БГ Група на живо 2003» и «БГ Група 2005», Б. Т. Р. подготвят албум с нови версии на български златни рок хитове, от който ще изпълнят парче на Щурците.

За първи път в церемонията по раздаването на «Годишни музикални награди на БГ Радио» ще участва Белослава. Носителката на наградата от БГ Радио – «БГ Изпълнителка 2004» ще изпълни новата си песен «Бягай от мен».
Дони, с чиято песен «Помощ, обичам те» завърши миналогодишната церемония, подготвя специално за наградите нов романтичен дует с Нети.
Чаровната Светла Иванова е поканена да изпълни хита си от 2006 – та година “C’est la vie”. Тя е номинирана в категориите “БГ Изпълнителка”, “БГ Песен”, както и “БГ Видеоклип”.

За първи път в церемонията ще участват и Gravity Co., които са номинирани в категорията “БГ Група 2007”. Те ще изпълнят “Empty World”.

Паралелно с ефира на bTV церемонията ще бъде излъчена и по музикалната телевизия CITY.

Гласуването за победителите продължава в официалната електронна страница на БГ Радио: www.bgradio.net


Коментирай