Езотеричен роман от Луис Ривера

22.03.2007г. / 08 40ч.
Аз жената
Езотеричен роман от Луис Ривера

За тези, които харесват Кастанеда и Коелю!

Очаквайте на 26.03.2007 г.

Авторът:
Мексиканецът Луис Ривера е един от най-загадъчните латиноамерикански писатели. Неговите книги “превземат” руския книжен пазар преди две години. Разпространяват се в огромни тиражи, обещавайки да станат популярни, колкото романите на Паулу Коелю. Самият Ривера не обича да го сравняват с великия бразилец, а още повече да го наричат негов конкурент. В литературата няма конкуренти – смята Ривера.

Критиците често се чудят как Греъм е могъл да разреши толкова много исторически загадки. Отговорът е: Чрез прилагане на интердисциплинарен подход и

“На запад от смъртта”:
Романът е вълнуващо преплитане на реалния свят и света на фантазиите на героя, който се опитва да разгадае тайната за смъртта на свой приятел. В търсене на истината той стига до загадъчен град, където се озовава във водовъртежа на ужасни мистични събития, които изцяло ще променят неговия живот. Вплетена в сюжета на книгата е и историята на древния пророк на име Танцуващия, разказана в тайнствен ръкопис, случайно попаднал в ръцете на героя.
Езотеричният роман на Ривера провокира и завладява. Той е капан, в който попадате от първата страница.


Мнения на читатели:
Книгата си заслужава. Много интересна и непредсказуема история, пълна със смисъл. След прочита й се появяват въпроси, на които търсиш отговори…
Светлана

Препоръчвам да прочетете тази книга – тя ще ви помогне да преосмислите своя живот.
Шурик

Тази книга излиза извън границите на разума, извън догмите. Можеш да я разбереш само чрез озарението и просветлението. Тя е начин да се придвижиш няколко стъпки напред.
Елена

Коментирай