Хайде на билетите, топли, паря-я-ят!

22.03.2007г. / 15 47ч.
Аз жената
Хайде на билетите, топли, паря-я-ят!

Билети за над 400 събития ще могат да закупят българските потребители от всеки магазин от технологичната верига Германос. Това съобщи търговският директор на веригата Анатоли Георгиев, който обясни, че от 20 март във всички 106 магазина на компанията в 63 града в страната ще могат да се закупят билети за всички събития от каталога на Евентим в общо 7 европейски страни – България, Унгария, Полша, Словакия, Словения, Хърватия и Сърбия.
Първото мащабно събитие, билетите за което са вече в продажба във веригата технологични магазини, е концертът на INXS на 1 юни на стадион Академик. Някои от другите предстоящи големи събития, за които потребителите могат да си купят билети само с една разходка до Германос, са концертът на “Вая Кон Диос” на 9 юни, музикалния фестивал София Джаз Пик 2007 (18 април – 18 май), концертите от Европейския музикален фестивал през март-април и др.
Специалният софтуер, инсталиран във всеки магазин от веригата, дава възможност на всеки клиент да избере най-доброто свободно място в залата на събитието, като дори запази предварително желания брой места и билети и ги плати в последствие, в рамките на определен срок.

Коментирай